Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 02/04/2016
17:30 - 22:00

Locatie
Keerhoes


Jaarlijks drumbandtreffen van de Muziekfedatie Limburg Zuid-West wordt dit jaar door Fanfare St. Blasius uit Cadier en Keer georganiseerd.

Fanfare St. Blasius uit Cadier en Keer is op zaterdag 2 april 2016 a.s. belast met de organisatie en realisatie van het jaarlijks drumband treffen onder auspiciën van de Muziekfederatie Limburg Zuid West. Aan dit festival, dat voor de 19e keer wordt gehouden, wordt deelgenomen door 7 tamboerkorpsen en het klaroenkorps uit Banholt. De tamboerkorpsen komen uit Bemelen, Cadier en Keer, Eckelrade, Margraten, Mheer, Noorbeek en Sint Geertruid.

De deelnemers verzorgen een podiumoptreden met twee te beoordelen werken en doen mee aan de optocht met defilé in een gedeelte van de dorpskern van Cadier en Keer. Voor de totale beoordeling tekent bondsjurylid Jo Zinzen.

Programma:

Vanaf 17.30 uur start de optocht met défilé in de Burg. Huybenstraat  (schuin tegenover het Gemeenschapshuis Limburgerstraat 78), vervolgens Julianastraat – Beatrixstraat – Limburgerstraat –  Aloysiusstraat (défilé) – Kerkstraat  > verbindingsstraatje >  Limburgerstraat > ’t Keerhoes.

De bekendmaking van de uitslag en de afsluiting van het treffen zijn voorzien rond 22.00 uur.

Belangstellenden zijn van harte welkom. Er is geen entree en er is parkeergelegenheid op en in de nabijheid van ’t Raadhuisplein.

Het bestuur Muziekfederatie Limburg, Zuid West, i.o. H. Dirix

Website: www.fanfarest.blasius.nl

Meer info; tel. 0434071772