Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 11/05/2019 - 12/05/2019
21:00 - 02:30

Locatie
Fam van den Houdt


https://heiopfeesten.nl/

THE 90’S PARTY

DUNE

In 1994 is DUNE, wiens echte naam Oliver Froning is, begonnen aan zijn carrière. Een mix van Techno, Rave, Happy Hardcore en een vleugje Early Hardcore ontwikkelde Dune zijn eigen stijl. Wereldwijd succes en diverse gouden en platina awards voor zijn hits als ”Hardcore Vibes” en ”I can’t stop raving”.’

Zelfs op de dag van vandaag staat hij in de grootste clubs en op festivals als Tomorrowland, Defqon.1, Mayday and Parookavile. Over de hele wereld gaan de mensen uit hun dak bij het horen van DUNE en tijdens The 90’s party zal de loods ook op zijn kop worden gezet.

SYLVER

 Het Belgische fenomeen Sylver heeft afegelopen decennia over de hele wereld getourd, 5 albums uitgebracht en 2 milioen platen verkocht! In 2000 brachten zij hun eerste single uit: ”Turn The Tide”. En nummer 1 hit in Europa. Na dit succes brachten zij nog meer hits uit waaronder ”Skin” en ”Forgiven”, maar ook de cover van het nummer ”Lay All Your Love on Me” van ABBA.

Sylver zal ervoor zorgen dat we allemaal weer even teruggaan naar de jaren 90 en de 90’s feeling weer kunnen ervaren.

Korsakoff

Het project Korsakoff werd in 2001 gestart door Bart Kok, beter bekend als Catscan. Het project debuteerde met de plaat “Separated World”, bij platenlabel Third Movement. De plaat werd een grote partyhit. Ook latere releases als “Tamara” en ”My empty bottle” deden het goed in ondermeer Nederland, Duitsland, Italië en Spanje.

Sinds 2004 is Lindsay van der Eng het gezicht van Korsakoff. In de nazomer van 2004 maakte Korsakoff in samenwerking met Outblast een hit genaamd “Unleash the Beast”, dat het anthem was van de Masters of Hardcore van dat jaar, een evenement met een publiek van 15.000 mensen in het Thialf Stadion.

Verder is Korsakoff bekend van festivals als Q-BASE, Defqon1. en dit jaar mogen de Hei op Feesten daar aan worden toegevoegd.