Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18/05/2019 - 19/05/2019
21:00 - 02:30

Locatie
Fam van den Houdt


Foute uur Qmusic

Dit jaar zullen ook de Dj’s van Qmusic weer terugkeren op de Hei op feesten met het foute uur. Dat betekent 1 uur lang de foutste nummers en gekste platen.

Reden genoeg of je stoute schoenen aan te trekken en te komen feesten in Banholt.

DJ COEN

In de regio zeker geen onbekende en we kunnen wel zeggen dat hij ondertussen bij het interieur hoort van de Hei op Feesten.

Coen Creuwels kwam al op zeer jonge leeftijd in aanraking met de professionele muziekwereld op de feesthoeve van zijn familie, De Laathof Mesch-Eijsden. Dit wilde hij ook!

Deze allround DJ laat jouw niet stilstaan en zal op de foute party dan ook de grootste foute hits draaien en net zoals vorige jaren zorgen dat jij uit je dak kunt gaan.

 JEBROER

 Met grote hits zoals ”Kind van de Duivel”, “Engeltje”, ”Me Gabber” en ”Vaderland” heeft hij zich gevestigd in de wereld van de ”harder style” in zowel binnen- als buitenland.​

Met inmiddels meer dan duizend shows op zijn conto stond hij onder andere op Tomorrowland, Crammerock, Rock Zottegem, Lokerse Feesten, Pinkpop en Lowlands. Met een Gouden K Award voor de beste song van het jaar in België, gouden en platina hits met ”Banaan”, ”Kind van de Duivel” en ”Engeltje” heeft Jebroer zich gevestigd als één van de grootste artiesten in België.

DAVE ROELVINK

Dave Roelvink, bekend van onder andere de tv programma’s ”Welkom bij de Kamara’s”, ”Sterren springen” en de reality-soap ”De Roelvinkjes”, werkt momenteel hard aan zijn carrière. Ladies-man Dave Roelvink zal jullie heupen laten swingen met zijn platen als ”XO” en ”Tequila”.

Inmiddels draait hij in de grootste clubs en op de vetste festivals. Dit jaar mogen we hem verwelkomen op de foute party tijdens de Hei op Feesten.