Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 30/07/2017
13:27 - 13:35

Locatie
Parkstad Limburg Stadion


Op 30 juli 2017 neemt het Klaroenkorps deel aan het WMC te Kerkrade.

De voorbereidingen voor de 18e editie van het Wereld Muziek Concours (WMC) Kerkrade van het Klaroenkorps zijn in volle gang. Deelname is gepland tijdens het laatste weekend van het WMC in het Parkstad Limburg stadion. Een gegarandeerd vol stadion zal het Klaroenkorps ontvangen.

Het repetitieschema voor 2016 en 2017 is gereed. De eerste repetities onder leiding van instructeur Michel Smeets en zeker bijgestaan door John Munnix hebben in de sporthal van Gronsveld al plaatsgevonden. De eerste bochten zijn ingestudeerd.

Voor het marcheren op het veld in Kerkrade is er ook gezorgd voor een oefenveld. Er is contact opgenomen met de Gemeente Eijsden-Margraten voor een locatie waarop tot en met juli 2017 kan worden gerepeteerd.

Het oud voetbalveld van Banholtia (nu BMR) is tot augustus 2017 het oefenterrein van het Klaroenkorps. Het totale WMC parcours kan worden uitgezet en ook worden gelopen. De gemeente zal dit terrein voor onze vereniging gaan onderhouden, waarvoor natuurlijk ontzettend veel dank.

De klaroensectie wordt versterkt met een tweetal trompetblazers van de harmonie. Roland Roijen en Glenn Lardinois gaan mee naar Kerkrade. Richard Bastings is zeker geen onbekende voor Amicitia en hij zal de basklaroenen versterken. De vlaggen worden uitgebreid tot vijf dames. Vivian Dodemont en Gianda Flamand hebben ook al een Amicitia achtergrond. Kerkrade here we come!