Beste dorpsgenoten van Tebannet en Terhoorsch en alle belangstellenden,

 

Kerstboom AMICITIA

 

Het jaar 2020 gaat langzaam richting het einde. Voor iedereen een jaar dat er uiteindelijk anders uitzag als vooraf gepland en gehoopt. Zo ook natuurlijk voor Harmonie en Klaroenkorps Amicitia Banholt. Nagenoeg al onze geplande activiteiten en optredens zijn helaas geannuleerd moeten worden. De muzikale vreugde kwam op een laag pitje te staan. Toch willen we nog even van ons laten horen op muzikaal vlak, zo tegen het einde van het jaar met de feestdagen voor de boeg!

Op zondag 20 december maken we een muzikale rondgang door Tebannet en Terhoorsj in kerstsfeer vanaf omstreeks 11.00 uur!

Het kerstgevoel wordt letterlijk aan huis gebracht op “gepaste afstand” natuurlijk! In deze tijd moeten we goed voor elkaar en onszelf blijven zorgen dus moet er ook aan de innerlijke mens gedacht worden. Daarom bieden we de mogelijkheid om vooraf een keuze te maken uit een aantal heerlijke producten waarbij u natuurlijk ook onze vereniging een warm hart toedraagt!

Ons assortiment bestaat uit:

  • Een heerlijke fles rode of witte wijn van Julienne Vins Fins uit Banholt
  • Een feestelijke Glühwein
  • Vers gebakken kerstbrood van onze eigen Bakkerij Deckers uit Banholt
  • Een compleet kerstpakket bestaande uit een fles wijn, glühwein, kerstbrood, chocolade, koekjes en worst

Het bestelformulier wordt omstreeks 11 december bij u opgehaald. Betaling geschiedt bij levering.

Natuurlijk kunt u het ook via de email doorgeven; secretariaatamicitiabanholt@live.nl of afgeven op Pastoor Pendersstraat 36 Banholt. Indien u via de bank wilt betalen dan kan dit natuurlijk ook op ons bankrekeningnummer: NL15RABO0133500691 onder vermelding van Naam, adres en bestelling.

Vanaf deze plek wensen we iedereen alvast fijne feestdagen en een goede gezondheid voor 2021!  Laten we hopen dat we weer snel samen kunnen genieten van de kracht van het samen muziek maken en beleven.

  •   Fles Rode wijn voor € 8,- per fles
  •   Fles Witte wijn voor € 8,- per fles
  •  Fles Glühwein voor € 5,- per fles
  •  Kerstbrood voor € 6,- per brood
  •  Compleet Kerstpakket voor €25,- per pakket

Mocht u zondag 20 december niet thuis zijn tijdens de muzikale rondgang in kerstsfeer, dan kunt u de bestelling afhalen op maandag 21 december vanaf 19:00 uur in de Harmoniezaal. Denkt u aan het mondkapje?

Santa claus

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail

What do you want to do ?

New mail