Logo Hei op 2019 (2)

Op 11, 12 en 18 mei worden de Hei op feesten door ons steuncomité georganiseerd op de landerijen van de familie Van den Houdt.

Programma Hei op (2)

Voor meer informatie zie de website van de Hei op feesten. https://heiopfeesten.nl/

Op zondag 12 mei 2019  zal tijdens de Hei-Op feesten een feestelijke invulling aan de dag gegeven worden. In navolging van het succes van vorig jaar, wordt er gestart met een H.Mis om 11.00 uur die zal worden voorgegaan door Pastoor Graat. De H.Mis zal muzikaal worden opgeluisterd door Harmonie en Klaroenkorps in samenwerking met gemengd zangkoor Avanti.

Na de H.Mis is iedereen uitgenodigd voor de dorpsbrunch. Deelname aan de dorpsbrunch is mogelijk bij betaling van € 7,00 per persoon.  De dorpsbrunch bestaat uit een uitgebreid buffet. Na de dorpsbrunch worden de jubilarissen 2019 van Amicitia gehuldigd, gevolgd door een gezellige middag met muzikale invulling door ‘Tiroler ohne Berge.

Aanmelden voor de dorpsbrunch is vereist en kan middels onderstaande mogelijkheid:

het sturen van een e-mail naar secretariaatamicitiabanholt@live.nl  met vermelding van het aantal deelnemers aan de dorpsbrunch met de namen en vervolgens het verschuldigde bedrag over te maken op de bankrekening van Harmonie Amicitia IBAN nr. NL15RABO0133500691 onder vermelding van: ‘aantal’ personen aanmelding dorpsbrunch 2019.

Wij hopen dat weer velen de weg naar de ‘Hei-Op’ zullen vinden, zodat wij U daar van harte welkom mogen heten.