Het corona virus heeft ons nog steeds in de greep. De piek van de delta-golf ligt inmiddels achter ons, blijkt uit de cijfers, maar we moeten ons schrap zetten voor een komende omikron-golf. Dat hebben demissionair premier Rutte en demissionair minister De Jonge van VWS gezegd op de coronapersconferentie op 14 december. “We maken ons serieuze zorgen“, sprak De Jonge. Op zaterdag 18 december werd een algehele lockdown aangekondigd tot 14 januari 2022. Dit betekent automatisch dat onze repetities tot deze datum sowieso zijn afgelast.

Hopelijk worden op 14 januari 2022 versoepelingen aangekondigd waardoor we de repetities weer kunnen hervatten.

Voor nu betekent Corona, nog steeds afstand houden, boostervaccinaties en het volgen van de maatregelen. We hopen dat het jaar 2022 het jaar wordt waarin Corona een plek heeft en we op een normale manier met het virus kunnen leven en weer volop mogen musiceren.

We wensen alle leden, ereleden, directie van harmonie, klaroenkorps en jeugdorkest Mherimba, ere-dirigent, ere-instructeur, beschermvrouw, docenten, leden van ons steuncomité, sponsoren, donateurs en iedereen die onze vereniging op de een of andere manier steunt.

Prettige feestdagen en een voorspoedig en zeker een gezond en muzikaal 2022 toe.

Het bestuur