Het kan dit jaar niet op met de prinsen en prinsessen binnen onze vereniging. In navolging van afgelopen jaar waar we Jeugdprins Sven 1 mochten verwelkomen hebben we dit jaar meerdere prinsen binnen de Amicitia familie.

 D’r Denis en d’r Dennis

Prins Axel en dennis

en prinsses Laura

 Prins Axel I van harte gefeliciteerd

Tijdens de amusante carnavalszitting op vrijdag 8 januari 2016 werd Bestuurslid Axel Denis uitgeroepen tot Prins Axel 1.Prins Axel 1

Axel 1 mag in 2016 voorop gaan bij de Boemelère. Hij wordt natuurlijk bijgestaan door echtgenote Silvia en kinderen Mirthe, Stijn en Jelle. Prins Axel zal net zoals binnen onze vereniging ook bij de Boemelère tijdens de drie dolle dagen er vol tegenaan gaan.

Prins Axel 1 en Silvia worden tijdens de prinsenreceptie op zaterdag 30 januari a.s. nog eens extra in de bloemetjes gezet. Aansluitend aan deze receptie staat de in heinde en verre bekende auw-wieverbal van Tebannet gepland. De muzikale omlijsting op deze avond is o.a. in handen van Disco Travel Sound.Prins Axel en fam

Van harte gefeliciteerd.

 Prins Dennis en Prinses Laura van de Böschuule in Teuven

 IMG_2481

Het kan niet op! Op dezelfde avond, vrijdag 8 januari 2016, werd bij de Böschuule uit Teuven (Belgie) Prins Dennis en Prinses Laura uitgeroepen tot prinsenpaar. Wie had dat gedacht! Dennis en Laura die allebei nog studeren en in Nijmegen samenwonen; het prinsenpaar van de ‘uule’. De studie zal de komende periode op een lager pitje staan. Ze zullen zeker met veel energie en enthousiasme de voerstreek en het heuvelland op zijn kop zetten.

Vader Jean en moeder Jose zijn zeer ‘gruetsch’ op het prinsenpaar van Teuven. Ook zus Sabrina heeft het ‘pekske’ al gereed.

Van harte gefeliciteerd.