Op zondag 13 oktober nam het klaroenkorps deel aan het Schutterijen & gildentreffen tijdens het Oktoberfest in Sittard. Om 11.00 uur werd met een bus vertrokken naar Sittard waar de leden om 12.00 uur in het Brand Weizen Paviljoen werden ontvangen met koffie en iets lekkers. Dit was in principe niet nodig geweest omdat de muziekcommissie voor een lunchpakket had gezorgd (waarvoor natuurlijk ontzettend veel dank). Daarna was omstreeks 13.00 uur een officiële opening waarna het Klaroenkorps zich voor de optocht opstelde.

Optocht Sittard

 

Als eerste korps in een optocht door Sittard met rijen vol enthousiast publiek. De diverse straatshows werden met succes uitgevoerd hetgeen ook door het talrijke publiek ontzettend werd gewaardeerd.

Optocht Sittard 1

Na de optocht weer terug naar het Brand-Weizen Paviljoen waar diverse artiesten optraden, maar ook de Palemiger Spatzen. De sfeer zat er goed in en het bier smaakte voortreffelijk. De aanwezigheid van de leden en aanhang van het klaroenkorps bleef in het paviljoen natuurlijk niet onopgemerkt. De DJ stond op een gegeven moment op het verhoogd podium te zwaaien met de vlag van Amicitia.

Gezellig in het paviljoen

Ook trakteerden enkele leden van het klaroenkorps het publiek met een kleine show op het hoofdpodium. Het bleef nog lange tijd ontzettend gezellig in de tent totdat de terugreis met een kleine vertraging omstreeks 19.00 uur weer naar Tebannet plaatsvond.

Ontzettend geslaagde dag waar iedereen van heeft genoten.

Feest paviljoen