Let me entertain you!

 

Wederom een groot succes! Op zaterdag 8 november 2014 is het themaconcert ‘Let me entertain you’ georganiseerd. Het concert werd afgetrapt door het jeugdorkest Mherimba, onder leiding van Marc Houben, waarbij ze samen met zangeres Dyanne Sleijpen het publiek hebben laten genieten van een prachtig stukje muziek. Hierin hebben de leden van het jeugdorkest hun kwaliteiten ten gehore gebracht. Voorafgaand aan het concert werd er druk gerepeteerd, om het beste resultaat te behalen.

Het concert werd geopend met het nummer ‘Pump it up’, waarin tomeloze energie, dansplezier en een pompende bas de perfecte combinatie vormden voor dit werk. Vervolgens werd de zaal gevuld met muziek vol verdriet en vreugde met het nummer ‘La Vita e Bella’. Daarna kwam zangeres Dyanne Sleijpen in beeld en zong onder begeleiding van het jeugdorkest het nummer ‘You raise me up’ en ‘The Rose’. Daarnaast klonken Joodse melodieën door de harmoniezaal met het werk ‘Klezmeriana’. Het concert werd afgesloten met ‘The Marches of John Williams’, waarin muziek te horen was uit de film Indiana Jones, Midway, Star Wars en de openingshymne van de Olympische Spelen.

 

Na een korte pauze werd het concert vervolgd door Harmonie Amicitia, onder leiding van dirigent Loek Paulissen, waarbij er veel afwisselende muziek gespeeld werd met bekende werken uit de entertainmentwereld, een combinatie van pop, film en musical. Ook Harmonie Amicitia werd voorzien van zang door Dyanne Sleijpen, waarin ze wederom haar beste vocale ten gehore bracht. Het nummer ‘Let me enterain you’ stond natuurlijk centraal, de harmonie opende hiermee en sloot het concert er ook mee af. Dyanne zong ook een eigen nummer ‘Veur dich’. Verder werden er bekende nummers gespeeld, zoals ‘That man’ van de zangeres Caro Emerald, bekende songs uit de musical ‘Les Misérables’ en ‘Skyfall’ van de Adele in de bekende James Bond-film.

 

De avond werd besloten met het in het zonnetje zetten van de twee jubilarissen: Simone Wishaupt en Marc Houben.

De muziekcommissie, directie, leden en de hele vereniging kan met trots terugkijken naar een zeer geslaagd themaconcert. Alle voorbereidingen die werden getroffen in de vorm van het zorgdragen voor de stemmingsvolle inrichting van de harmoniezaal, versterking van geluid en licht, bemensing buffet, etc.

Alle hulp en inzet die werd aangeboden hartelijk dank.

Mocht u nog meer foto’s willen zien van het concert, ga dan naar onderstaand link.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.732031786862476.1073741863.144370055628655&type=1