De voorbereidingen voor de 18e editie van het Wereld Muziek Concours (WMC) Kerkrade van het Klaroenkorps zijn in volle gang. Deelname staat gepland op 30 juli tijdens het laatste weekend van het WMC in het Parkstad Limburg stadion. Een gegarandeerd vol stadion zal het Klaroenkorps ontvangen.

20160402-Drumbandtreffen LZW Keer-047 copy

Tickets en busreis

Op 8 maart 2017 start de kaartverkoop en onze vereniging wil zorgdragen voor kaartjes. Omdat het optreden tijdens de laatste dag van het WMC is, zullen de beschikbare kaartjes snel zijn uitverkocht. Er kan tevens gezorgd worden voor vervoer (busreis) en hierbij zit tevens een lunchpakket.

Prijs ticket € 25

Prijs bus  inclusief lunchpakket € 10

Degenen die gebruik willen maken van deze service dienen dit kenbaar te maken bij secretariaatamicitiabanholt@live.nl of bij Ruud Dodemont.

Overig nieuws

Het repetitieschema voor 2016 en 2017 is gereed. De eerste repetities onder leiding van instructeur Michel Smeets en zeker bijgestaan door John Munnix hebben in de sporthal van Gronsveld al plaatsgevonden. De eerste bochten zijn ingestudeerd. Voor het marcheren op het veld in Kerkrade is er ook gezorgd voor een oefenveld. Er is contact opgenomen met de Gemeente Eijsden-Margraten voor een locatie waarop tot en met juli 2017 kan worden gerepeteerd. Het oud voetbalveld van Banholtia (nu BMR) is tot augustus 2017 het oefenterrein van het Klaroenkorps. Het totale WMC parcours kan worden uitgezet en ook worden gelopen.