Op zondag 20 november jl. werd er wederom de traditionele Amicitia familiedag georganiseerd met als thema De jongens tegen de meisjes. De organisatie (Martijn, Falco Brigitte, Joyce, Monique en Sabrina) hadden een prachtig programma samengesteld waarbij de deelnemers zich kostelijk hebben vermaakt.

Er werd gestart met koffie en vlaai (van Bekkerie Tebannet) met een doorsnee van een meter.

 

De jongens tegen de meisjes. Brigitte was de ‘spelmaster’ en ze doet dit ieder jaar ‘alweer traditioneel’ ontzettend goed. De deelnemers worden strak in de hand gehouden (streng maar rechtvaardig) en altijd met een humoristische inslag (je mist iets als je d’r niet bij bent).

De strijd tussen de meisjes en de jongens werd langzaam opgevoerd en alle deelnemers waren ontzettend fanatiek om toch te winnen. Er was immers een grote prijs in het vooruitzicht gesteld. Het was spannend en het werd een ‘close finish’, maar uiteindelijk was het sterke geslacht toch de sterkere! De prijs werd uitgereikt door Brigitte en werd door de winnaar met de verliezer netjes gedeeld.

 

Aan het eind van de middag was er nog een voortreffelijk eetbuffet met voor iedereen wat wils.

Allen van harte bedankt voor deze prachtige middag:

Het organisatiecomité, de beheerder van de harmoniezaal, de buffethulp, de dames welke ieder jaar vrijwillig bereid zijn om te helpen bij het opruimen en de afwas verzorgen en last but not least onze poetsploeg. Deze dames en heren zorgen ervoor dat de zaal er altijd piekfijn bij ligt.

Voor meer foto’s en kort nieuws kun je onze Facebook pagina raadplegen.