Op zaterdag 30 juni 2018 heeft onze vereniging het muzikale seizoen afgesloten met het traditionele zomeravondfeest inclusief BBQ.

Het steuncomité zorgde wederom voor een perfecte organisatie en aangezien er afgelopen jaar problemen waren met de koeling van het bier was er gezorgd voor een koelwagen (zeker is zeker). Tenten stonden gereed, buffet was geplaatst, drank was aanwezig en de BBQ stond klaar.

Foto 3

 

De leden van de harmonie en het klaroenkorps inclusief bestuur verzamelden omstreeks 18.15 uur aan de harmoniezaal waarna er naar de Dalestraat werd gemarcheerd. Om 18.30 uur stipt was de vereniging ‘op d’r Cour’ bij de Familie Houbiers en Astrid. Pastoor Graat ging ook dit jaar weer voor in de H. Mis die muzikaal werd opgeluisterd door onze harmonie. Alle stoelen en banken waren bezet. Het was een gezinsmis waarbij ook alle leerlingen uit groep 8 van de basisschool door pastoor Graat werden gezegend en kracht toegewenst met hun nieuwe uitdaging in het voortgezet onderwijs.

Om circa 19.30 uur was de H. Mis afgelopen. Na afloop van de mis werden door de harmonie enkele marsen gespeeld en daarna een drietal gezamenlijke marsen met het klaroenkorps. Het publiek bedankte de harmonie en dirigent met een hartelijk applaus.

 

 

Foto 1

Na het optreden van harmonie en klaroenkorps werd er nog lange tijd nagepraat, gegeten en natuurlijk ook gedronken. Een prachtige warme zomeravond zorgde er mede voor dat tot in de kleine uurtjes werd gefeest.

Na afloop werden de instrumenten weer netjes naar de harmoniezaal teruggebracht.

46854500-76f7-418b-a771-abd51f0869cb

 

Hartelijk dank:

Alle medewerkers en leden van ons steuncomité;

Geluidsinstallaties Fernand Tielens;

Pastoor Graat, kerkbestuur en misdienaars;

Leden van Harmonie en Klaroenkorps, dirigent Frans Bemelmans;

Het publiek en

Last but not at least Fam Houbiers en Astrid Ronckers

Het bestuur van Amicitia Banholt